• Showcase Image

Wat te doen met al dat lekker brood....

Wat te doen met al dat lekker brood.... Wat te doen met al dat lekker brood van Bakkerij Hallema.

Natuurlijk kun je ons brood lekker beleggen met een plak ham of kaas.
Bestrooien met hagelslag en besmeren met jam, pindakaas of hazelnootpasta.
Even lekker roosteren en voorzien van een lik roomboter..

Maar er zijn veel meer mogelijkheden zoals;
tosti's, sandwiches, borrelhapjes .
Je kunt broden vullen etc etc.

Hieronder idee├źn, waar je natuurlijk je eigen draai aan kunt geven...

Turksbrood;
Snel en lekker een pizza van ons turksbrood.





Sandwich;
Van een casinobrood, wit maar bruin kan natuurlijk ook,
de sneetjes eerst even roosteren, besmeren met mayonaise eventueel mosterd
en vervolgens opbouwen met sla, tomaat, kipfilet, spek






Tosti

Een klassieke tosti ham en/of kaas is heerlijk. Maar er zijn zo veel 
meer mogelijkheden.
Hieronder een tosti van onze piccobello brood met geitenkaas,
honing en zongedroogde tomaten;





Bolvandre,of ieder ander brood.

In de lengte insnijden, let op snijd het brood niet door, het moet wel aan elkaar blijven zitten.
De bol een kwartslag draaien en nogmaals insnijden, zodat er ruimte ontstaat tussen het brood.
Vul dit op met bijvoorbeeld jonge kaas, kruidenkaas, brie o.i.d.
Desnoods kun je er ham of salami ertussen stoppen.
Stop het brood in een voorverwarmde oven, 150 graden, en laat de kaas smelten.
Garneer je breekbrood met geroosterde pijnboompitten en rucola.




Landloper, met rosbief,

Snijd en landloper dwars door en besmeer beide zijden rijkelijk met griekse yoghurt,
waar je stukjes komkommer door hebt gedaan en op smaak hebt gemaakt met peper.
Vervolgens verdeel je de rosbief over de landloper met kleine tomaatjes en rucola.
Leg de bovenkant er voorzichtig op en verdeel de landloper in dikke plakken.