• Showcase Image

Wie zijn wij

Waar u met eigen ogen kunt zien welke lekkernijen wij voor u in de winkel hebben liggen. Van brood, gebak tot chocolade, álles in onze bakkerij wordt met pure ambacht bereid
Om al dat lekkers op tijd in de winkel te krijgen staan de bakkers voor dag en dauw op. Om 3.00 uur, in de nacht, stookt de  bakker de ovens op om het proces te starten, zodat als de winkeldeuren opengaan de geur van warm vers brood uw neus streelt. Ook voor de banketbakker is uitslapen er doordeweeks niet bij. Hij zorgt dagelijks voor die heerlijke gebakjes, oranjekoek en luxe broodjes in onze winkel.

Op tijd een bakje koffie, daar hoort een stuk koek bij.  Daarin hebben wij een ruime keuze, bijvoorbeeld onze kalverpoot of zoetelief, of wat dacht u van een plak heuse Friese kruidkoek. Bij de thee een plak cake of suikerkrakeling, sprits of pindakoek.
Te veel om op te noemen!

Onze chocoladeflikken, natuurlijk uit eigen bakkerij! In de Chocolaterie worden ze met puur vakmanschap bereid.

Mocht u trek krijgen na het lezen van dit verhaal dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze winkel op de Midstraat 19 in Joure. U kunt dan met eigen ogen zien dat er met veel vakmanschap en liefde voor het product wordt gewerkt.